фото: pexels.comСледващият ни мач е срещу домакините от Израел. Ето каки

...
фото: pexels.comСледващият ни мач е срещу домакините от Израел. Ето каки
Коментари Харесай

България стартира с успех в европейските квалификации по волейбол

фото: pexels.com

Следващият ни мач е против домакините от Израел. Ето каки са упованията:

България започва с триумф в европейските квалификации в Хадера (Израел). В първия мач от група Б нашитe съкрушиха Австрия с 3:1 (25:21, 20:25, 25:19, 25:22 ).

Двубоят продължи 101 минути. Стартът е отличен и е първа стъпка към продобиване на шампионата.

В първата част българите натрупаха удобен задатък, само че елементарно го пропиляха след лековати неточности и подценяване на противника. Това върна за малко интригата след 11:11, а равенството се задържа до заключителната част на гейма. В него с положителни дейности в офанзива и обсада България взе нов задатък и затвори сета с 25:21.

Вторият гейм беше оспорван, само че в него имаше спад на играта на българите. Австрийците не пропуснаха опцията и взеха гейма с 25:20, най-много поради по-лошото посрещане българските волейболисти.

В третата част Пранди пусна на терена Аспарух Аспарухов, който даде подтик на българският състав. Именно Аспарухов, Соколов и централният блокировач Стефан Чавдаров бяха в основата на положителните дейности, които донесоха триумфа с 25:19.

В последната част нямаше изненада и мачът беше затворен след 25:22.

В идната си среща „ лъвовете “ ще се изправят против домакините от Израел. Двубоят е на 14 януари от 19 часа и ще бъде предаван по Българска национална телевизия 3.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР