Форум за цялостни решения и практики под надслов За бизнеса

...
Форум за цялостни решения и практики под надслов За бизнеса
Коментари Харесай

За бизнеса в Пловдив: Организират форум за цялостни решения

Форум за цялостни решения и практики под надпис " За бизнеса в Пловдив “ ще се организира през днешния ден, 20.02.2019 година, в хотел " Империал “. Организатори на събитието са " Тракия икономическа зона " /ТИЗ/ и Limacon Event Center. Форумът има за цел да даде потребна, сбита и практическа информация по разнообразни бизнес тематики, както и да даде задоволително време за диалози сред участниците и обмяна на хрумвания и рекомендации.

Основен акцент на събитието ще е шерването на най-нови трендове и бизнес решения. Ще бъдат обхванати сфери, свързани с бизнес развиване, финанси, продажби, ръководство на хора, обществени придобивки, маркетинг и други Решения и опит ще споделят Expressbank, Easy Consult, ARS Bulgaria, Auxionize, PwC.

Сред първите компании участници са КЦМ, ABB, Биомашин, Schneider Electric, Стабил Груп, ВХВ, KITTNER Anlagen und Maschinenbau. Предвидена е и панелна полемика на тематика " Какво можем да създадем #Заедно? “, по време на която ръководители от 5 огромни компании в Пловдив ще дават отговор на въпроси от публиката.

Бизнес форумът е ориентиран най-вече към управителни фрагменти, шефове и притежатели, чието скъпо време в никакъв случай не стига за запознаване с многото нови решения и принадлежности, които се оферират за справяне с провокациите пред едно успяващо в мощна конкурентна среда българско или интернационално дружество. Местата са лимитирани до 70 присъстващи с очакван работен обяд.

Форумът ще бъде открит от инж. Пламен Панчев, създател на Тракия икономическа зона, и Стефан Стоянов, заместник-кмет на Пловдив с сектор " Образование, бизнес развиване, европейски политики и интернационално съдействие ".

" Пловдив и района към него са образец за положително съдействие и съгласие сред локален и интернационален бизнес “, разяснява инж. Панчев във връзка идния конгрес. " Ние в ТИЗ осъзнаваме какъв брой е значимо да градим стратегически среда, в която всяка компания да може да се развива въз основата на нейния потенциал и цели, в условия на добър бизнес климат и съвършена симбиоза сред локална и централна власт, общество и бизнес ползи. Затова и организираме този конгрес, който целим да се трансформира в средище на конструктивен разговор сред толкоз доста опитни и скъпи експерти, с каквито районът ни може да се похвали. Ще се веселя да се забележим там! “

Част от средствата, събрани на форума, ще послужат за финансиране на акция за разпространение на инженеринговите специалности измежду младите в Пловдив и района, проведена от ТИЗ и Limacon.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР