Форум под егидата на българското европредседателството в София събра критични

...
Форум под егидата на българското европредседателството в София събра критични
Коментари Харесай

Безплатен алкохол и таньорки разочаровали европейската младеж в София

Форум под егидата на българското европредседателството в София събра сериозни мнения, откакто водачи на европейската юноша се оплакаха от организацията на мероприятието.

„ Европейска младежка конференция под патронажа на българското европредседателство остави горчив усет ", написа Euroactiv и споделя за оценката на участници в конференцията, които останали недоволни от организационни недоразумения, безплатния алкохол и танцьорки в бара на празненството след конференцията.

Лидерът на Европейския юношески конгрес Луис Алварадо се оплака от задължението гостите да платят за самолетните билети, а след края на събитието да им възстановят парите. По думите му това се случвало за първи път.

Призив за повече бебета

Младежите не харесали и речите на гостите, поканени от министерството на младежта и спорта, което дава отговор и за провеждането на конференцията. Причината е, че били „ доста политически “.

Луис Алвадаро споделил, че сътрудниците му не одоборили изявлението на премиера Бойко Борисов, който призовал младите да раждат повече деца. Младежите били извънредно фрустрирани от изявлението на българския министър председател, който даже дал за образец немски министър - татко на седем деца.

" Лесно му е да го каже, като не е част от първото потомство, което ще живее по-зле от своите родители ", споделя Алварадо пред Euroactiv, представен от „ Офнюз “.

Защо танцуват единствено дами?

Участницте в младежката конференция в София останали разочаровани и от празненството след формалното мероприятие. На купона в бара имало безвъзмезден алкохол и полуголи танцьорки.

" Възмутително е, тъй като на конференцията говорихме за половото тъждество ", разяснява пред „ Офнюз “ българският представител на младежката организация Райчо Райчев.

„ Ако има девойки на дансинга, е трябвало да има и момчета или изобщо да няма такива неща, смята Райчев.
Освен половото неравенство заради танцуващите девойки, казусът бил, че на идната заран поради безплатния алкохол конференцията била пред неуспех, защото участниците не били " във форма ".

Европейският юношески конгрес се организира предходната седмица в София. Подобни начинания събират младежи от цяла Европа по време на всяко председателство. На срещите се разисква бъдещето на младите в Европа и тяхното присъединяване в построяването на устойчивите юношески политки.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР