Fortune публикува актуализирана класация на най-добрите работни места в света

...
Fortune публикува актуализирана класация на най-добрите работни места в света
Коментари Харесай

10-те най-добри работни места в света за 2022 г. според Fortune

Fortune разгласява обновена ранглиста на най-хубавите работни места в света през тази година. Компаниите са оценени по няколко основни характерности. Те би трябвало да имат повече от 5000 чиновници, като 40% от тях би трябвало да са отвън страната, в която се намира централата им. Освен това фирмите би трябвало да са били включени в класациите за най-хубаво работно място на национално равнище.

След допитване до 4,5 милиона чиновниците от целия свят, измежду 10-те най-хубави работни места са:  

10. Stryker

Stryker е една от водещите международни компании за медицински технологии. Седалището й се намира американския град Каламазу. 85% от 48 000 чиновници на компанията я дефинират като ужасно място. 91% от тях означават, че могат да излязат в отпуск когато и да е.

9. SC Johnson

SC Johnson има повече от 12 000 чиновници в целия свят. 86% от тях дефинират компанията като най-хубавото място за работа.  

8. Hilti

На осмо място тази година се класира Hilti - компания, основана в Лихтенщайн. 85% от нейните 32 000 чиновници я дефинират като най-хубавата, като 87% декларират, че се забавляват на работното място.

7. Deloitte

Deloitte се откроява в класацията освен със седмото си място, само че и с това, че е работодателят с най-вече чиновници. Те са повече от 415 00 в целия свят. 89% от тях дефинират изискванията за работа като отлични.

6. AbbVie

Biopharmaceutical AbbVie е със седалище в Чикаго и има над 50 000 чиновници по целия свят. От тях 86% я дефинират като най-хубавото място за своето професионално развиване.

5. Millicom

Millicom е снабдител на кабелни и мобилни услуги. Главният й офис се намира в Люксембург. 96% от чиновниците й са горди с резултатите от работата си за нея. Около 86% й дават определението “най-добрата работа ”.

4. Salesforce

На крачка от топ три е Salesforce - компания от Сан Франциско с над 86 000 чиновници по целия свят. 89% от тях считат, че получават заслужено възнаграждение за труда си.

3. Cisco

В Cisco 92% от чиновниците означават, че са насърчавани да поддържат баланс сред персоналния си живот и професионалния. Компанията е създала специфична стратегия, която цели да поддържа екипа.

2. Hilton

Хотелската верига Hilton има над 150 000 чиновници в целия свят. Те имат опция да избират по какъв начин и по кое време да бъде изплатено работното им заплащане.

1. DHL Express

Най-доброто място за работа в света през 2022 година е DHL Express. Компанията, която е водач в областта на логистиката, има наличие в над 220 страни и територии. 91% от интервюираните чиновници я дефинират като най-хубавата.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР