Формира се магазин за разпространение на криптоигриСпецификациите на HTC Exodus

...
Формира се магазин за разпространение на криптоигриСпецификациите на HTC Exodus
Коментари Харесай

HTC Exodus – първи блокчен смартфон на хоризонта

Формира се магазин за разпространяване на криптоигри

Спецификациите на HTC Exodus ще бъдат оповестени през идващите месеци

HTC разшир ява блокчейн екосистемата с първия в света телефон, напълно отдаден на децентрализираните приложения и сигурността на информацията. Моделът HTC Exodus , предстоящ на пазара по-късно тази година, включва „ cold storage wallet ” – офлайн портфейл за запазване на биткойни.

С появяването на криптовалутите биткойн и етериум, се популяризира концепцията за недостиг на цифрови данни и нефункциониращи знаци (NFTs). Днес HTC си партнира с първата и най-популярна игра на NFT в блокчейна – Cryptokitties, за разпространяването й в мобилните телефони посредством определени устройства на HTC, започвайки с U12 +. Това е значима първа стъпка в основаването на платформа и канал за разпространяване за основатели на неповторими цифрови артикули.

Партньорството с Cryptokitties е началото на колекционерски пазар и магазин за криптоигри. С стартирането на Exodus, HTC се стреми да бъде повсеместен пазар за блокчейн активи. „ Тук сме, с цел да поканим всички разработчици да популяризират своя блокчейн игра, колекционерски знаци и NFT концепции посредством нас ”, съобщи основният крипто шеф на HTC – Фил Чен.
още по тематиката
HTC също по този начин разгласи две партньорства за ускорение на напредъка в блокчейн пространството – Animoca, дистрибутор на Cryptokitties, и Bitmark – криптобазиран план за цифрова благосъстоятелност. И това е единствено началото на опитите на HTC да помогне в битката против превръщането на човечеството в стока за всеобщо ползване, показаха от компанията.

Допълнителни детайлности по отношение на спецификациите на телефона HTC Exodus ще бъдат оповестени през идващите месеци.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР