Формацията Танцуващи слънца“, в която участват деца със Синдром на

...
Формацията Танцуващи слънца“, в която участват деца със Синдром на
Коментари Харесай



Формацията „Танцуващи слънца“, в която участват деца със Синдром на Даун, е сред участниците

Формацията „ Танцуващи слънца “, в която вземат участие деца със Синдром на Даун, е измежду участниците в концерт по случай днешния Международен ден на хората с този синдром. Събитието ще се състои довечера в културния дом „ Искър “ в столичния квартал „ Дружба “.

„ Сцена, цялостна със слънца “ – по този начин е озаглавен концертът, който ще показа фолклорни обичаи от Коледа до празника „ Св. Св. Константин и Елена “. За първи път на сцената ще излязат децата от новата групировка „ Танцуващи слънца “, описа Тони Маринова, ръководител на Сдружение „ Синдром на Даун-България “.

„ И се надяваме обаче да остане жива, нагледно казано, и след концерта, тъй като извънредно има хареса на децата и на нас като родителите това, което следим като резултати “.

В събота, на Благовещение, ще бъде осветлен новият дом на хората със Синдром на Даун – Слънчевото място, което се намира в столичния квартал Лозенец. От сдружението търсят доброволци, които да оказват помощ с довършителните работи в пространствата, както и спомагателни средства за обзавеждането им.   
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР