Формата на носа може да разкаже много за един човек,

...
Формата на носа може да разкаже много за един човек,
Коментари Харесай

Формата на носа издава характера

Формата на носа може да опише доста за един човек, твърди античното изкуство за четене по лицето – физиогномика, написа Дарик. Kолкото по-красив и по-добре завършен е той, толкоз притежателят му е по-съвършен и с повече интелектуални качества.

Римски нос

Римският нос се отличава със сводестата си извивка. Хората с подобен нос имат лидерски умения, постоянно са доста привлекателни и имат мощно изразен темперамент. Те са по-често прагматични, в сравнение с импулсивни и обичат да премислят нещата. Често се издгит до високи равнища в бизнеса и политиката. Тези хора могат да бъдат доста безапелационни и да употребяват качествата си, с цел да манипулират останалите. Пример за подобен вид нос са Том Круз и Райън Гослинг

Чип нос

Чипите носове нормално са дребни и леко се уголемяват при върха си. Те се считата за едни от най-добре изглеждащите видове носове. Характерно за хората с подобен вид нос е, че имат спортен дух. С подобен нос е футболистът Уейн Марк Руни.

Ястребов нос

Ястребовият нос се отличава с извивка по средата и постоянно е подострен на върха си, тъкмо както клюна на ястреба. Ястребовият нос сигурно не се смята за прелъстителен от множеството хора и множеството пластични интервенции се правят точно върху такива носове. Но той е един от най-често срещаните. Хората с подобен нос са интелигентни и остроумни. Актьорът Ейдриън Броуди е образец за човек с подобен нос.

Божествен нос

Божествен, а също прочут и като божествен нос - това е един от най-привлекателните видове носове. Неговият свод е закривен във вътрешността. Но в случай че подобен нос е прекомерно дълъг, не наподобява красиво. Хората с подобен вид нос са оптимисти и с авантюристичен дух. Те не обичат да разхвърлят, мощно моногамни са и избират дългите връзки. Известна персона с подобен нос е Заке Фрон.

Месест нос

Около 26% от хората на земята са с месести носове. Те са и един от най-привлекателните. Хората с такива носове са добросърдечни и елементарно простят. Те са прочувствени, само че могат да бъдат и ексцентрични. Принц Филип е с подобен вид нос.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР