Ford разкри първите подробности за участието си на тазгодишното издание

...
Ford разкри първите подробности за участието си на тазгодишното издание
Коментари Харесай

FORD на Goodwood Festival of Speed 2022

Ford разкри първите детайлности за присъединяване си на тазгодишното издание на емблематичното автомобилно събитие Goodwood Festival of Speed, което ще се организира в края на тази седмица във Англия.

Основен акцент от Ford на Goodwood Festival of Speed 2022 ще бъде специфичната развойна разработка Ford Pro Electric SuperVan, за който все още не се разясняват детайлности, само че е ясно, че ще показва визията на марката за един напълно електрически суперван и е въодушевен от неотдавна лансираният .

⚡️ + together again.
June 23 at
— Jim Farley (@jimfarley98)

По време на събитието, Ford ще показа за първи път в Европа новото потомство на Ranger Raptor, като спортният пикап ще бъде изпълнен и в специфичен Very Gay Raptor екстериор в поддръжка на LGBTQ+ общността.



Задвижването на Ranger Raptor е поверено на трилитров, V-образен, шестцилиндров EcoBoost турбоагрегат, доработен от Ford Performance, който дава обещание оптималната мощ от 288 конски сили и оптимален въртящ миг от 491 Нм. Двигателят е оборудван с Anti-Lag система, която се задейства при избор на особено създаденият режим на работа Baja.

По време на присъединяване си на Goodwood Festival of Speed 2022, Ford ще показа TFZ-P1 на Team Fordzilla и ще показва и решения от сферите на роботиката и самостоятелните технологии, които са в положение да оказват помощ за консолидираното с продуктите и услугите на Ford Pro, с цел да създадат складирането и доставката по-ефективни и налични за клиентите на търговски транспортни средства.


Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР