Ford обяви, че към средата на тази година ще лансира на

...
Ford обяви, че към средата на тази година ще
лансира на
Коментари Харесай

185 конски сили за Ford Transit Custom Sport

Ford разгласи, че към средата на тази година ще лансира на пазара нова версия на Transit Custom Sport, която ще бъде оборудвана с подобрена версия на двулитровия EcoBlue дизелов двигател. С оптималната мощ от 185 конски сили, това ще бъде и най-мощната версия на вана представяна в миналото.

От Ford анонсират също по този начин, че с изключение на на увеличението от 9% в оптималната мощност и оптимален въртящ миг от 415 конски сили, бъдещите притежатели на новата дизелова версия на Transit Custom Sport ще могат да разчитат и на спомагателни системи за свързаност, факт посредством на интегрирането на бордовата система FordPass Connect.

Клиентите могат да избират между шестстепенна ръчна или също така шестстепенна SelectShift автоматична предавателна кутия, а в стандартното оборудване на колата са включени допълнителни странични престилки, вежди на калниците, избор сред 17- и 18-цолови алуминиеви джанти, тематични интериорни апликации, характерните надлъжни бели ленти и други. В оборудването на колата могат да бъдат открити и редица системи за повишение на сигурността, в това число деен паркинг помощник, адаптивен круз надзор, интелигентен ограничител на скоростта, система за следване на пътното платно и други.

През миналата година, Ford регистрира растеж в търсенето на Transit Custom Sport от 58% до равнище от 4402 единици, при компактния Transit Courier Sport таков от 52% до 1044, а общата реализация на лекотоварното поделение на марката отчита рекордно високо за последните 25 години равнище от 380 900 единици на основните за компанията 20 европейски пазара.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР