Ford Motor Company и Volkswagen AG насрочиха пресконференция за петък,

...
Ford Motor Company и Volkswagen AG насрочиха пресконференция за петък,
Коментари Харесай

Ford и VW ще обявят сделка за електрически и автономни автомобили

Ford Motor Company и Volkswagen AG насрочиха конференция за петък, на която ще разглася т нови взаимни начинания за самостоятелно шофиране и електрически транспортни средства, заяви CNBC в четвъртък, базирайки се на ръководители от фирмите. Те разполагали с първа информация за договарянията сред двамата автопроизводители.

Компаниите потвърдиха, че ще проведат конференция в Ню Йорк, с цел да " дават настояща информация за световния си съюз " и " да споделят детайлности за новото съдействие, ориентирано към по-добро обслужване на своите клиенти, като в същото време усъвършенства конкурентоспособността и успеваемостта на капитала на всяка компания ".
 „ Форд” се насочва към електрически и хибридни коли
„ Форд ” се насочва към електрически и хибридни коли

Форд посочи, че ще влагат 11 милиарда $

Междувременно източниците, които желаеха да останат анонимни откакто договорката не е публично доказана, обявиха, че Volkswagen и Ford са се съгласили да споделят както интелектуална благосъстоятелност, по този начин и хардуер и " милиарди долари " от вложения в бъдещи технологии. Като част от съглашението се чака Volkswagen също да вземе присъединяване в самостоятелната компания за ръководство на Ford, Argo AI.

През януари двамата автомобилопроизводители оповестиха партньорството си за създаване на пикапи, камиони за доставка и означиха, че възнамеряват да проучат съдействието с електрически и самостоятелни транспортни средства.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР