Ford изпитва сериозни затруднения с производството на нови автомобили за

...
Ford изпитва сериозни затруднения с производството на нови автомобили за
Коментари Харесай

Ford спря да приема поръчки за Fiesta и Focus

Ford изпитва съществени усложнения с производството на нови коли за Европа, а доказателство за това е решението на компанията да спре да приема поръчки за два от най-важните си модела на Стария континент. Според информация на Automotive News, компанията отхвърля да приема нови поръчки за Focus и Fiesta, като въпреки всичко оставя опция на клиентите да избират сред към този момент конфигурирани модели.
`Ford

Причините за това са свързани с неналичието на съставни елементи и увеличаващите се периоди за произвеждане, които към този момент доближават до 1 година. Клиентите, които желаят да закупят коли от двата модела ще могат да избират сред конфигурации направени от дилърите на база на интереса от към този момент поръчали сходни коли.
`Ford

През юни Ford разгласи, че производството на Focus в Германия ще бъде доста понижено в края на август, което ще аргументи още по-големи забавяния. От компанията разкриват, че в този момент направени поръчки евентуално ще бъдат доставени напролет на 2023 година. От Ford споделят, че вместо плануваните 195 хиляди коли, които би трябвало да бъдат създадени, компанията евентуално ще направи към 117 хиляди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР