Ford добави нова функционалност на приложението си FordPass, наречена Stolen Vehicle Services,

...
Ford добави нова функционалност на
приложението си FordPass, наречена Stolen Vehicle
Services,
Коментари Харесай

FORD Stolen Vehicle Services проследява открадната кола

Ford добави нова функционалност на приложението си FordPass, наречена Stolen Vehicle Services, която дава опция за проследяването в действително време на откраднато транспортно средство.

При сработването на новата функционалност, притежателят на автомобила получава уведомление на мобилния си телефон и след свързване със специален контактен център има възможност да подаде необходимата информация, с цел да могат полицейските власти да проследят транспортното средство и то да му бъде върнато.

Първоначално, функционалността Stolen Vehicle Services, която е част от пакета за допълнителна сигурност Ford Secure, е налична само при напълно електрическия Mustang Mach-E GT, но от компанията споделят, че в скоро време тя ще бъде разполагаем и за други модели от портфолиото й.

На спомагателното успокоение от притежанието на автомобил с марката Ford, през тази година могат да разчитат клиентите на компанията във Великобритания, а от идната година и в други страни в Европа.

От Ford разясняват, че сред 2009 и 2018 година, в Европа се крадат по повече от 500 000 коли годишно, като особено за територията на Англия показват, че повечето от откраднатите транспортни средства никога не биват открити.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР