Ford демонстрира инженерно превъзходство с новия Built Wild™ Bronco на

...
Ford демонстрира инженерно превъзходство с новия Built Wild™ Bronco на
Коментари Харесай

Емблематичният Ford Bronco е атракцията на щанда на Ford на Автомобилен салон София 2022

Ford показва инженерно предимство с новия Built Wild™ Bronco на Автосалон София 2022

• Легендарният Bronco идва за Автосалон София 2022 в най-новото си преобразяване от Ford
• Новият Bronco има безкомпромисни 4x4 благоприятни условия и освежен състезателен дух с 2,7 литров EcoBoost мотор 315 к.с.
• Новото потомство предлага съвременни, интелигентни офроуд технологии и несравними благоприятни условия за индивидуализиране.
• Ford Bronco е правоприемник на славните обичаи от 1966 година – емблема за софтуерна мощност и изключителни инженерни достижения в развойната активност на Ford.

Вълнуваща мощност, именита издръжливост, планиран да покори всеки терен - Ford Bronco е подготвен да ви води надълбоко в дивата природа към местата, за които копнее душата на всеки офрoуд авантюрист.

Специално за Автосалон София 2022, именитият модел идва в най-новото си преобразяване от Ford. Експонатът е с 4 порти, сив на цвят, трансформация Big Bend и е оборудван с 2,7-литров EcoBoost мотор с 315 к.с.

Bronco e един от най-емблематичните модели, оставили ослепителен отпечатък в историята на Ford. През 1964 година бащата на Mustang, Лий Якока, слага подписа си под план, с което започва основаването на автомобил, който съчетава здравината на F-серията и динамичния дух на Mustang. Със старта на продажбите през 1966 година, моделът се трансформира в любим на всеки, който търси кадърен, здрав и сигурен автомобил.

Изложеният на щанда на Ford последно потомство Built Wild™ Bronco Big Bend, е въодушевен от богатото историческо завещание на компанията, като съчетава солидно офроуд- инженерно познание, интелигентни технологии и съвременен, експресивен дизайн.

Точно като първото потомство, наречено G.O.A.T. (Goes Over Any Type of terrain), задачата на напълно новия Bronco е да даде оптимални 4x4 благоприятни условия, актуализирани със състезателен дух.

Подобно на квадратните пропорции на своя предходник, новият Bronco се отличава с къси надвеси и необятна стойка, усъвършенствани за завършения отвън пътя. Страничният профил се отличава с ясни ръбове и здрави разширени калници с крепежни детайли за бързо освобождение и елементарно персонализиране.

Bronco е с неповторими за класа порти без рамки, което улеснява демонтирането им. Огледалата, инсталирани на капака, обезпечават странична видимост, когато вратите са свалени, а инсталираните на предните калници държачи подкрепят фиксирането на по-дълги товари като канута. Мекият покрив на модела може да се смъква с лекост от самичък човек посредством отключване на ключалките от вътрешността на купето.

Изцяло новата, характерна за Bronco, архитектура на Ford T-6 се отличава с високоякостно стоманено шаси със седем напречни греди, с цел да се обезпечи оптимално деяние на предното и задното окачване по неравномерен терен. Всеки Bronco се предлага с окачване (HOSS) за оптимална непоклатимост и надзор при скоростен офроуд.

Спортният 2,7-литра EcoBoost V6 мотор с 315 к.с. и 555 Нм въртящ миг е най-мощният бензинов мотор в класа. Десетстепенната автоматизирана трансмисия обезпечава на Bronco оптимална композиция от мощ, въртящ миг и предавателно число за всеки терен.

Интериорът на Bronco съчетава офроуд функционалност и дизайн. Инструменталното табло елегантно препраща към първото потомство на модела, а цветовете и материалите, употребявани в купето, са въодушевени от офроуд същността на модела.

Bronco е оборудван с мултимедийна система SYNC® 4 и 12-инчов сензорен екран, на който се изобразява панорамата от 360-градусовия преглед на системата от камери в автомобила за спомагателна видимост при предизвикателни трасета, като придвижване по скален маршрут.

Ford Bronco e илюстрация на софтуерна мощност и изключителните инженерни достижения в развойната активност на Ford. Този впечатляващ състезателен офроуд автомобил показва пристрастеността на компанията да основава надеждни, именити коли, проектирани към самостоятелните потребности на клиентите.

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР