Фондация Отговорна игра проведе поредното обучение за професионалисти от игралната

...
Фондация Отговорна игра проведе поредното обучение за професионалисти от игралната
Коментари Харесай

Фондация „Отговорна игра“ проведе второ обучение за 2022г.

Фондация „ Отговорна игра " организира следващото образование за експерти от игралната промишленост, което се състоя през вчерашния ден в клуб Black and White в Grand Hotel Millenium Sofia. Над 50 души от сектора участваха на семинара, воден от специалисти от Асоциацията за рехабилитация на подвластни „ Солидарност " на тематика „ Първи признаци на хазартна взаимозависимост при играчи в риск. Техники за интервенции за понижаване на риска от насърчаване на хазартна взаимозависимост ". Лектори бяха Светослав Кирилов, лечебен шеф и член на „ Солидарност " и Марина Попова, психолог и фамилен съветник в НИЛНАХ.

„ Смятаме, че е значимо чиновниците на игралните зали и
казината да бъдат добре осведомени и подготвени по какъв начин да познават първите признаци на взаимозависимост измежду клиентите им. Затова поканихме експертите от „ Солидарност ", чиято експертиза е безспорна. Решенията на въпросите, които бяха разисквани по време на образованието, имаха за цел да подобрят уменията при работа с хора и бяха избрани от участниците като извънредно потребни ", съобщи Милена Цанкарска, изпълнителен шеф на Фондация „ Отговорна игра ".

По време на образованието бяха прегледани обособени на практика проблеми, посредством които бяха „ симулирани " действителни обстановки. Целта на възпроизвеждането на действителни проблеми бе присъстващите в залата да овладеят още по-добре методите за различаване на първите признаци за взаимозависимост.

„ Фондация „ Отговорна игра " се стреми да следва последните международни трендове в виновното държание на фирмите от развлекателната промишленост и дружно със своите сътрудници да доставя качествено и на практика ориентирано наличие към експертите в сектора ", сподели Милена Цанкарска. „ Надяваме се този уъркшоп да е бил оптимално потребен на всички участници. Но, ние не считаме да стопираме до тук. Планираме още събития до края на годината! ", показа тя.

Първото образование за тази година на фондация „ Отговорна игра " бе извършено през юни и бе на тематика " Повишаване информираността и уменията на чиновници на игрални зали и
казина за обезпечаване на безвредна игра ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР