ФондацияКапачки за Бъдещеи Лазар Радков,както и Клуб за бъдеще-Кюстендил осигурихапървия

...
ФондацияКапачки за Бъдещеи Лазар Радков,както и Клуб за бъдеще-Кюстендил осигурихапървия
Коментари Харесай

Стадион Осогово вече има автоматичен външен дефибрилатор 

Фондация " Капачки за Бъдеще " и Лазар Радков,както и " Клуб за бъдеще-Кюстендил " осигурихапървия автоматизиран външен дефибрилаторв Кюстендил.Той към този момент е подложен на стадион Осогово,информират от Клуб за бъдеще Кюстендил.Те осведомят още:

Единственият късмет за оцеляване при сърдечен арест е посредством сърдечен масаж и потребление на автоматизиран външен дефибрилатор до идване на незабавна здравна помощ.
Дефибрилаторът подкрепя да се обезпечи бърза, ефикасна и животоспасяваща терапия на потърпевшите и да се усили преживяемостта от ненадейно прекъсване на сърцето отвън болничното заведение.



Дефибрилаторът към този момент е подложен на общодостъпно и отзивчиво място, а точно на стадиона. Намира се на основния вход в стъклена витрина, където наоколо има 24-часова защита, а денем и здравно лице.



В случай на потребност може да се обърнете към най-близкия чиновник - защита, треньор, здравно лице или администрация, защото множеството от тях са подготвени за работа с дефибрилатора. Обучението се организира на 17.05 от доктор Величков и Лазар Радков.

" Да си пожелаем да не се постанова да се употребява, а въпреки всичко в случай че се наложи- да бъде на точното място в точното време!Благодарим на всички забъркани в това първият АВД в гр.Кюстендил да бъде към този момент факт ",заявихаот Клуб за бъдеще Кюстендил.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР