Фондът на фондовете, който управлява малко над 1 милиард лева,

...
Фондът на фондовете, който управлява малко над 1 милиард лева,
Коментари Харесай

Василев изумен! Фонд с 1 милиард – на загуба

Фондът на фондовете, който ръководи малко над 1 милиард лв., е на загуба. Изумлението си от този факт изрази финансовият министър Асен Василев изрази в изявление за бТВ. Фондът е трябвало да бъде подкрепят с 22 милиона, което е необикновено. Тази седмица стартирам щателна инспекция, тъй като фондът е на послушание на Министерство и финансите и желая да схвана по какъв начин по този начин е на забуга, съобщи Василев. Той посочи, че и ББР е на загуба.

Фондът на фондовете ръководи средства по европейските стратегии. Да ръководещ фонд и банка с запас над 1 милиард и да си на загуба е мощно притеснително, сподели Василев.

Той заяви, че отговорностите на компаниите към хазната за налози и осигуровки са действително 5 милиарда лв.. С лихвите обаче те стават 10 милиарда.

Вече има компании, които звънят в министерството, с цел да желаят погасителен проект. Такава компания е „ Брикел ”. Тя дължи 42 млн. лева осигуровки. Още 5-6 компании са желали проект за погашение на отговорностите си. Господин Спецов, шефът на Национална агенция за приходите си следи нещата, сподели министърът. Той заяви, че когато Спецов е работел с Национална агенция за приходите е бил съществена връзка на Европол по линия на данъчните измами.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР