Фолкпевицата Роксана взриви Гласът на България. Съсипа Дара с критика.

...
Фолкпевицата Роксана взриви Гласът на България. Съсипа Дара с критика.
Коментари Харесай

Роксана взриви Гласът на България. Съсипа Дара

Фолкпевицата Роксана взриви „ Гласът на България ”. Съсипа Дара с рецензия. Повод бе това, което се случи с брат й Радослав Гергов – Радула предишния уикенд.

Той стъпи на сцената на " Гласът " и извърши емблематичния шлагер на Korn " Freak on a Leash ", само че по този начин и не получи утвърждение от нито един от членовете на журито, които по този начин и не се обърнаха най-после. Нещо повече - след осъществяването му обявиха, че е пял безлично.
-->
Оказа се, че Радослав за повторно се явява в състезанието, само че още веднъж не печели. Първия път е взел участие с Роксана – в първото издание на „ Гласът на България ”.

Рокси дръпна такова унищожително слово в ТикТок, че на журито на музикалния формат сигурно свят му се е завило, написа БЛИЦ.

Роксана не спести нито грам от страстта си и сподели на глас това, което в действителност мисли, като от самото начало, макар че не я назова поименно, имаше поради съответно Дара.

" Моят брат Радо се показа неповторимо в " Гласът на България " и не му се обърна никой. Не е казуса в това, огромна работа. Истината е такава, че най-якия сезон в " Гласът на България " ще остане този, в който бяхме ние, първия сезон. Не ми пука кой какво мисли, това е, по-хубав сезон от този няма да имат!

Обръщахте се на хора, които са музикални инвалиди! Обръщахте се на артисти, които въобще не знам какво вършат на тази сцена! Давате късмет на артисти, които не заслужават да бъдат артисти! Те не са родени да бъдат артисти, а да бъдат нещо друго! Опитвате се да превърнете това музикално шоу в някакво шоу, в което би трябвало да се посмеем! В такова шоу би трябвало да умеем да се показваме вярно.

Един подобен гений като него е погубен на тази сцена - тъкмо в този момент и тъкмо в този миг! Но това не значи, че той не може да продължи и че не пее добре.

На теб, блага моя, ти счупи главата осъществяване, което... клин за зеле не става от него! Чисто по български да ти го кажа, по байганьовски, тъй като ние сме си такава страна и би трябвало да знаем от кое място произлизаме.

Ти, когато си задоволително музикална, би трябвало да си чула, че на тази сцена се е качил човек с рутина. Колкото и неустойчив да е бил по време на пеенето си, това е адреналин, страст. И да не приказваме, че преди този момент са му пуснати фрагменти от загубата на наш родител. Върнаха го обратно, към този стрес от загубата на майка, това са насъбрани страсти, неспокойствие.

Затова, благи сътрудници, откровено се обръщам към вас - неповторими гении сте, само че тая вечер се обърнахте на страшни инвалиди в музиката, на хора, които не заслужават да държат микрофона. Аз слушах с тия две уши и гледах с тия две очи, а това, което мога да пожелая на моя брат, е да върви единствено напред и единствено нагоре, да прави единствено това, което обича, тъй като той ще бъде оценен там, където би трябвало.

Аз имам извънредно сериозна другарка, която живее към този момент дълги години в Америка и с нея направихме нещо за теб без ти да знаеш - записахме те в " Гласът на Америка ". Аз мисля, че там е твоето място и там ще се изявиш по най-блестящия метод. Мисля си дори, че да стъпиш на такава сцена, даже и никой да не ти се обърне, си заслужава, тук нищо не си изгубил! ", приключи прочувственото си слово Роксана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg