Фолкпевицата Преслава се завръща към музикалните си ангажименти по изричното

...
Фолкпевицата Преслава се завръща към музикалните си ангажименти по изричното
Коментари Харесай

Пайнера прекрати почивката на Преслава, певицата се завръща на сцена

Фолкпевицата Преслава се завръща към музикалните си задължения по експлицитното гледище на продуцента си Митко Пайнера, написа "България Днес ".

Близо месец чалгарката нямаше нито участия, нито записи по нови песни. В навечерието на абитуриентските балове, когато е най-големият берекет на изпълнителите, Преслава разгласи, че краткотрайно няма да пее. Първоначално за няколко дни, а след това креативният отпуск се удължи със седмици. Като претекст за отсъствието й бяха посочени здравословни проблеми. После се оказа, че фолкаджийката си е направила интервенция на носа и й е нужно време да се възвърне. За това се издаде самата тя, като си разгласява фотоси в обществените мрежи, на които се вижда новата форма на обонятелния й орган.Преслава възнамерявала още да удължи отпуската си, само че тогава се намесила твърдата ръка на Пайнера. Музикалният гуру персонално настоял една от най-оборотните му певици мигновено да се връща на работа, защото отсъствието й му носи солидни загуби. В телефонен диалог добричлийчката получила инструкции за идните й задължения със съвет да бъде във форма за летния сезон, когато ще има извънредно доста работа. През някои години тя имаше по над 20 участия през юли и август.

"Пайнера е подобен темперамент, че не цепи басма на никоя от звездите си. По празници им изпраща цветя и демонстрира почитание, само че когато става въпрос за работа, е доста непоколебим. Твърдият му звук стряска даже Преслава, която не се поколебава да го слуша във всеки един миг ", разясниха пред вестника доближени до чалга делата в родината ни.

И резултатът е налице. Още тази неделя Преслава се завръща към участията си. Традиционно всяка година в средата на юни Люлебургаз (Турция) е хазаин на Балкански тракийски фестивал, а Преслава ще бъде специфичен посетител на концерт там в неделя. Певицата се гордее с това, че е една от най-уважаваните български изпълнителки в южната ни съседка паралелно с Азис и Тони Стораро. През 2014 тя даже бе отличена с приз за "Най-добър задграничен реализатор " на същия фестивал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР