Фолкпевицата Мария иска обезщетение от съпруг номер 3 - Мирослав

...
Фолкпевицата Мария иска обезщетение от съпруг номер 3 - Мирослав
Коментари Харесай

Колко хиляди обезщетение ще поиска Отварачката от съпруг №3

Фолкпевицата Мария желае обезщетение от брачен партньор номер 3 - Мирослав Соколов, като си призна, че е бита от него. Мирослав Соколов е задържан и упрекнат, като юристите му желаеха съвещанието на съда, което се организира през вчерашния ден, да бъде закрито поради " интимни детайлности ", които не желаят да излизат в медиите.

Самата певица в началото твърдеше, че няма побой над нея, само че по-късно очевидно е размислила и е дала други показания. Според близки до Мария побоят над миньончето е станал на 21 март в жилището им в София след спор, който бил предизвикан от мощната ревнивост на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите, блъснал я и напуснал дома им. Тогава Мария подала сигнал в полицията, а по-късно си извадила здравно. Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, певицата разказала, че и различен път ревностният й брачен партньор й е посягал.

36-годишният Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 година и живеят в дома на певицата. Мария има щерка Марая от първия си брак, която не е станала очевидец на побоя.

Соколов не е осъждан и няма престъпни регистрации. Той също има две деца и някогашна брачна половинка на име Вая. Пред " България Днес " ексжената на предприемача твърди, че той в никакъв случай не й е посягал, само че че е чувала, че е правил по този начин с Мария, от свои приятелки, засичали влюбените в разнообразни заведения.

Според други близки на певицата тя предпочитала в интимния си живот по-груб секс и е допустимо съпрузите да са прекалили с ласките изключително в случай че те са били полети с алкохол.

Любовта сред Мария и по-младия от нея Мирослав е на приливи и отливи съгласно околните им. Двамата постоянно се карали, само че по-късно се сдобрявали и предприемачът незабавно поднасял извиненията си във тип на нова кола. На 40-ия й рожден ден през януари Мария получи чисто ново бентли, като се похвали за автомобила с клипчета в нета.

" Благодаря ти, обич моя ", написа пайнерката. Една от екстрите на колата е, че върви с водач, който е постоянно разполагаем на певицата и й служи и като защита. " Миро е доста ревностен и постоянно когато Мария има участия в страната, в случай че той не може да пристигна, изпраща телохранител ", настояват от обкръжението на двойката.Миналата година Соколов стана на 35 години на 15 април и тогава певицата го изненада с " съкровен подарък единствено за двама ", който траял с дни в хотел, настояват другари до влюбените.

Преди Миро Мара бе омъжена отново за по-млад от нея мъж - Християн Гущеров. Той бе по-малък от певицата с шест години. Единствено първият й брачен партньор Димитър Андонов е по-възрастен от Мария с осем години и от него е единственото й дете - дъщерята Марая.

Когато се омъжи за Мирослав през декември 2021 година Мария си даде обещание " брак с обич до края на живота ". Изпълнителката на " Всичко е платено " дълго време след сватбата споделяше, че всичко с Миро е извънредно умерено и е щастлива с него. Певицата даже изясни, че дълги години е живяла в ограничения и най-накрая е намерила любовта, която я окрилява и удовлетворява всичките й прищявки. Дали това ще продължи, следва да разберем.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР