Фолкпевицата Мария и бизнесменът Християн Гущеров официално са разведени, съобщи

...
Фолкпевицата Мария и бизнесменът Християн Гущеров официално са разведени, съобщи
Коментари Харесай

Гущеров и Мария официално разведени

Фолкпевицата Мария и предприемачът Християн Гущеров публично са разведени, заяви "България Днес ".

В началото на този месец съдът е удовлетворил желанието на двамата някогашни съпрузи да се разделят по взаимно единодушие. Делото е минало умерено и не е имало трагични моменти.

"Развеждам се с Мария! Не живеем дружно и бракът ни завърши. Тя не желае фамилен живот, тя избира разголения живот. Всичко това се натрупа и взех решение да подхваща тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави ", изповяда се младият предприемач пред изданието преди година. Тогава той предсказа, че евентуално ще има "много искания " от фолкпевицата, които ще бъдат решени по правосъден път.

Сега всичко това към този момент е реалност.

Разводът сред Мария и Гущеров идва тъкмо една година откакто младият милионер прогони фолкаджийката от имението си в столичния квартал Бояна. Мария одобри доста тежко, че е зарязана, и проплака, че мъчно свързва двата края и непрекъснато мисли по какъв начин да оцелява с щерка си Марая.

"Останах без една стотинка, без кола, с апартамент на заем. Обадих му се на Християн, помолих го да не ми взима най-малко колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина... ", ожали се след раздялата чалгаджийката.

Около раздялата им се заприказва, че Мария ще получи няколко милиона в евро след развода, само че самата тя отхвърли, че сходно изказване не дава отговор на истината. И действително се оказа, че няма да е на облага от втория си брак.

След развода им стана ясно, че Мара Отварачката няма да прибере нито лев от благосъстоянието на някогашния си брачен партньор. Железен предбрачен контракт е подсигурил, че изпълнителката не получава нищо от парите и парцелите на Гущеров. Докато беше с него, тя се радваше на разточителен живот, който включваше съществени персонални средства, джип с охранители и осъществяване на безкрайните й прищевки.

Двамата подвигнаха женитба през 2015 година точно на рождения ден на изпълнителката - 13 януари. През годините предприемачът и певицата на няколко пъти бяха разделяни от клюки.

Мария към този момент е преживявала бракоразвод. През 2006 година тя се омъжи за Димитър Андонов. Бракът им продължи 5 години до 2011 година

След като разводът е реалност, Гущеров може към този момент умерено да се ожени за новата си другарка - моделката Светлана Василева.

"Лятото подвигаме женитба. Искаме да имаме две деца, само че не бързаме ", оповестиха в един глас влюбените, които сега са сгодени. Около бъдещото щастливо събитие към момента няма никаква информация, като двамата се пробват да го запазят в загадка оптимално дълго време и да не притеглят вниманието към себе си.

Светлана и Християн са двойка от август предходната година, като към Нова година бяха за малко разграничени, само че по-късно дефинитивно се събраха и започнаха да вършат съществени проекти за семейство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР