Фолкпевицата Луна за пореден път изуми с твърде фриволното си

...
Фолкпевицата Луна за пореден път изуми с твърде фриволното си
Коментари Харесай

Луна се обясни на младото си гадже: Ти навлезе дълбоко в мен!

Фолкпевицата Луна за следващ път изуми с прекомерно фриволното си държание, видя HotArena .

Изпълнителката, за която се счита, че настойчиво крие годините си, качи няколко клипчета от спалнята си. В тях основно настоящо лице е младият Горан, за който тя твърди, че й е гадже. 

Видеата пък са умопомрачаващи - гол до кръста и обут в дънки, младежът показва какъв брой лицеви опори може да направи . Отстрани Луна го поддържа, до момента в който пее последната си ария и навира стъпалата си в кадър. След това Горан се изправя и се пробва да показва разнообразни удари и ритници, въпреки че не се оправя кой знае какъв брой добре.

Най-впечатляващо от всичко обаче е посланието на Луна във видеата. " Любов моя, ти съумя да навлезеш по този начин надълбоко в мен, където никой различен не съумя ", написа певицата. Мнозина обаче се подиграха на думите й и разясниха, че не са доста мъжете, които биха желали да навлизат надълбоко в Луна, каквото и да има поради тя. 

От няколко месеца насам фолкаджийката показва, че е доста влюбена в младото си гадже, и даже загатна, че може да роди от него , предава Галерия. В чалга средите обаче считат, че връзката е чиста режисура и Луна просто желае да притегли внимание към себе си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР