Фолкпевицата Лиана ще си навлече сериозни неприятности с дръзкия характер

...
Фолкпевицата Лиана ще си навлече сериозни неприятности с дръзкия характер
Коментари Харесай

Ще глобят ли щерката на Лиана с 5 бона?

Фолкпевицата Лиана ще си навлече съществени неприятности с дръзкия темперамент на единствената си щерка Дениз. Наследничката й е застрашена от санкция от 5 бона, тъй като гази скандално карантината и пет пари не дава за това. Точно обратното-показва се без срам в инстаграм, до момента в който нейните връстници седят вкъщи и учат отдалечено.

Разтропаната госпожица, която наподобява на 30 години, вместо на същинските си 17, беше в Банско в разгара на рецесията с ковид и не спря да пуска фотоси от терасата на един един хотелите. Тя не удостои с отговор мненията на почитателите си под фотото, които й обръщаха внимание, че илиците, които се виждат от балкона са много празни и самоуверено театралничи единствено по халат.

Дениз явно съумя да си тръгне от курорта единствено няколко часа преди да го затворят. По разпореждане на щаба тя би трябвало да съблюдава карантина, да не излиза на никое място и да не комуникира с никого в продължение на две седмици. Дениз обаче щъка из София, без да й мигне окото. Брюнетката отиде на коафьор и маникюр по време на 14-дневната си карантина. Дениз даже не се поколеба да се похвали с новата си визия в обществените мрежи, където е извънредно дейна.

Палавата тийнейджърка нормално не излиза от дискотеката на Константин, който й е чичо. Тя в този момент е затворена, само че се чудим, дали Дениз ще бъде санкционирана за наглото тъпчене на разпоредбите или ще й размине, тъй като има известни родственици.

фотография:инстаграм дениз
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР