Фолкпевицата Глория много често говори и показва снимки на своята

...
Фолкпевицата Глория много често говори и показва снимки на своята
Коментари Харесай

Глория сподели СНИМКА с баща си за първи път

Фолкпевицата Глория доста постоянно приказва и демонстрира фотоси на своята майка Пенка, само че пък за татко й не знаем съвсем нищо. Носят се митове за нейния основател, който зарязал фамилията си.

Появи се шокираща фотография на Примата на фолка с нейния татко, което демонстрира, че двамата поддържат въпреки всичко връзка, въпреки да не живеят дружно.

Примата на фолка сама е разкривала, че " посредством " на развода на родителите си е била изпратена на изгнание в селото на баба й и дядо й. Глория не можеше да му елементарни, че я е изоставил като дребна и в продължение на години не се е сещал да я потърси, написа Шоу блиц.

" За пиянство имаше пари, а за мен и брат ми - не. Бях се зарекла в никакъв случай да не му проговоря ", признава чалга легендата.



Все отново певицата реши да не си поставя грях на сърцето и откри сили да елементарни на татко си, само че доста рядко се виждат и чуват. Докато майка й е постоянно в дома на певицата и участва на всеки персонален празник на огромната родна певица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР