Фолкпевицата Дебора бе жестоко пребита от приятеля си. Сагата се

...
Фолкпевицата Дебора бе жестоко пребита от приятеля си. Сагата се
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Наша фолпевица бе зверски пребита от приятеля си в пернишка дискотека

Фолкпевицата Дебора бе грубо пребита от приятеля си. Сагата се разиграла в пернишка дискотека преди седмица, съобщи в. " ШОУ ". Незнайно за какво предприемачът откачил и почнала да постанова певицата. Хванал Дебора за косата и я влачил по пода, ритал я в главата и корема. Спасили я охранителите, които реагирали стремително и изхвърлили бияча на открито като куче.

Съседи на Дебора в столичния квартал „ Красно село “ описват, че такива подиуми са всекидневие за двойката. „ Не можете да си визиите какви викове се чуват от жилището й, когато пристигна този човек. Става меле, виждали сме следи от кръв по асансьора. Тя го обича щом разрешава всичко това “, описват съседи.

Никой обаче не знае името на бияча. Знае се единствено, че има личен бизнес и пари. Пред блока на Дебора спирал с бляскав джип, чиято стойност е почти 100 бона. Познати на Дебора рапортуваха, че тя постоянно се явява пред тях със синини и ожулвания. Оправдавала се, че падала по стъпалата или се удряла в холната масичка. Досега певицата не е подавала тъжба в полицията. Явно и този път е решила да си затвори очите и да елементарни физическия тормоз, на който е подложена от въпросния предприемач.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР