Фолкпевецът Кондьо Савов, изпълнил вечния хит Доко, доко, който през

...
Фолкпевецът Кондьо Савов, изпълнил вечния хит Доко, доко, който през
Коментари Харесай

ЕВАЛА, Кор. Ни.! Кондьо се включи в комитета срещу джендърите

Фолкпевецът Кондьо Савов, извършил безконечния шлагер " Доко, доко ", който през 2006 година беше наказан за трафик на хора, стана членна инициативния комитет на Българска социалистическа партия за " джендър идеологията ". Изпълнителят обаче заставам паралелно до Корнелия Нинова единствено ден, преди да го принудят да се отдръпна. 

Кондьо Савов се отдръпва от инициативния комитет, само че продължава да поддържа идеята, откакто се разчу за присъединяване му. Българска социалистическа партия - Сливенразпространи следната позиция на фолкпевеца:

" Заставам зад социална идея в името на българските деца. Явно това не се харесва на избрани кръгове. Вярвам в Божиите закони и християнските полезности. За да не навредя на това Богоугодно дело, се отдръпвам от локалния предприемчив комитет, само че оставам предан на идеята ", показва Кондьо Савов.

Според регионалния координатор Ралица Пашова присъдата на Савов отпреди към 17 години не пречи да споделя убеждения, които са против проучването на " третия пол " в учебно заведение. По думите ѝ от Сливен към инициативния комитет за референдума се причисляват още към 20 души. Сред тях има шестима учители, двама лекари, правист и възпитател. Според Савова те също са известни с публичната си активност на локално равнище.

Организирането на референдум против " джендър идеологията " в учебните заведения е главен акцент в предизборната акция на Българска социалистическа партия. В първите дни от нея левицата показа и въпроса, по който желае национално допитване: " Подкрепяте ли образование и образование на малолетни лица, свързани с смяна на пола и различен пол с изключение на мъжки и женски, в просветителната система на България? "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР