Фолклорна певица от Чехия почина, след като умишлено се заразила

...
Фолклорна певица от Чехия почина, след като умишлено се заразила
Коментари Харесай

Певица се зарази умишлено с COVID-19 и почина

Фолклорна певица от Чехия умря, откакто съзнателно се заразила с COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30013
57-годишната Хана Хорка отказала да се изолира от брачна половинка и сина си, които към Коледа се заразили. Двамата били имунизирани, само че не и певицата.

Според сина ѝ, който описа историята пред медиите, Хана Хорка не вярвала в теории на конспирацията, само че предпочитала да придобие натурален имунитет против вируса, вместо да се ваксинира.

Решила да се болести от сина и брачна половинка си, с цел да може да получи зелен документ и да посещава повече публични места, съобщи Българска национална телевизия.

Сутринта преди да почине, Хорка написала в обществените мрежи, че се усеща доста по-добре и даже дала поръчка, че скоро ще посещава концерти, театри и сауни. Малко по-късно умряла в дома си.

В Чехия през днешния ден оповестяват за рекорден брой нови случаи - близо 28 000. Населението на страната е 10.7 млн. души. 67% от жителите са имунизирани.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30013  Епидемичната конюнктура в област Смолян продължава да се утежнява Епидемичната конюнктура в област Смолян продължава да се утежнява  Затягат противоепидемичните ограничения в Габрово, поради нарасналата заболеваемост от COVID-19 Затягат противоепидемичните ограничения в Габрово, поради нарасналата заболеваемост от COVID-19  Здравни специалисти предлагат защитни маски от вида N95 и KN95 за по-добра отбрана от Омикрон Здравни специалисти предлагат защитни маски от вида N95 и KN95 за по-добра отбрана от Омикрон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР