Фолкфурията Преслава и благоверният й Павел Лазаров не могат да

...
Фолкфурията Преслава и благоверният й Павел Лазаров не могат да
Коментари Харесай

Павел на Преси още женен за Русата Златка

Фолкфурията Преслава и благоверният й Павел Лазаров не могат да се оженят! Причината е, че той към този момент има подписан църковен брак с бръмчалката Златка Райкова, сподели инспекция на "България през днешния ден ". Така излиза, че с цел да пристъпи към нов божий съюз, Лазаров първо би трябвало да разтрогне предходното си свето свещенодействие венчание, безапелационни са познавачи на църковните закони.

Павел и Русата Златка се венчават в църковен храм през далечната 2011 година, когато плеймейтката и Павката, както го назовават близки, към момента се носят на крилете на любовта. Тогава двамата наивно считат, че ще останат дружно до дълбоки старини. Лесно взимат решението да кажат "Да " пред Бог. Избират ритуалът да се състои единствено пред неколцина очевидци. Тогава самата Райкова демонстрира няколко фотоси от събитието в обществените мрежи и даже краткотрайно трансформира името си на Златка Лазарова.


Фотосите са с неприятно качество поради приглушената светлина в църквата, само че все пак от тях ясно се вижда, че двамата държат свещи, пред тях има поп в расо, който разменя брачните корони, каквато е традицията по канон. Спорен е въпросът може ли да се подписа църковен брак, без показано удостоверение от общината за подписан цивилен брак. Със сигурност е ясно, че Павел и Преслава нямат подобен, който съгласно българското законодателство се счита за годен пред институциите. Мнозина са безапелационни, че църковните настоятелства постоянно изискват акт от гражданския брак и съвсем в никакъв случай не пристъпват към венчавка в храм без този документ.

Други пък са на мнение, че по преценка на духовник може да се извърши църковен брак и без документи от гражданското. Какъвто и да е казусът от 2011 година, едно е ясно - Павел Лазаров би трябвало да разтрогне с молба брака си със Златка, в случай че желае да вземе Преслава с божието утвърждение. А двамата по никакъв начин не са надалеч да пристъпят към женитба. Тяхната щерка Паола се роди точно на Кръстовден през 2018 година Нещо повече, през идния месец март фамилията ще кумува на Софи Маринова и Тодор Давидов, прочут като Гринго. Двете певици с изключение на колежки са и положителни приятелки, поради което Преслава на мига приела поканата да кумува.

"Преси в никакъв случай не е казвала, че мечтае да се види в бяла рокля. Разбираемо е - тя не беше сигурна, че е срещнала мъжа на живота си. С Жорко Станоев-Бирмата се караха през ден, а с Петко Димитров случката й преди години бе, меко казано, несериозна. Сега обаче нещата стоят по друг метод, а и се появи детенце ", одумват я хора във фолксредите.
Подобна е обстановката и при Павел, той към този момент има един бракоразвод зад тила си, както и дете от предходен брак. В реалност той не бил доста мераклия да се венчава отначало, само че би го сторил с кеф, с цел да угоди на Преслава, разправят осведомени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР