Фолкдивата Преслава има нова любов, научи сензационно БЛИЦ. Едрогърдата певица

...
Фолкдивата Преслава има нова любов, научи сензационно БЛИЦ. Едрогърдата певица
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Преслава взриви култов бар в Слънчев бряг, награби се с известен бизнесмен на сепаретата и...

Фолкдивата Преслава има нова обич, научи сензационно БЛИЦ. Едрогърдата певица през вчерашния ден безусловно е взривила паметния бар " The One " в Слънчев бряг, откакто е почнала горещо да се целува и натиска с известния предприемач Павел Лазаров.

Порно сцените са се разиграли на едно от сепаретата в заведението пред слисаните гости. За тази звезда спекулация се шушукаше настойчиво в светските среди в последните дни, само че в този момент Преслава съвсем публично призна, че има ново гадже.

Не е ясно дали свалката сред двамата след това не се е пренесла и в някои от хотелите на морския курорт.

Бизнесменът Павел е известна фигура в публичното пространство. Не е загадка, че Лазаров е много състоятелен, едно от возилата в гаража му е Бентли. Преди време той мачкаше чаршафите с плеймейтката Мария Цветкова, която пък е някогашна жена на един от най-богатите българи Динко Динев.

Павел е и експоловинка и на Златка Райкова - известна още като Русата Златка. Двамата бяха дружно няколко години. Павел беше толкоз влюбен в плеймейтката, че изостави бременната си брачна половинка Емилия. След като се разделиха със Златка, той се върна при жена си. Отношенията им обаче не са траяли дълго, като още веднъж се намесва плеймейтка.

След толкоз доста завоевания очевидно Павел е решил да се пренасочи от модели на певици.

Преслава пък бе спрягана с разнообразни имена от родния хайлайф, само че всичко остана единствено слух. Последната й връзка бе с предприемача Георги Станоев - Бирмата. Отношенията им прекосяваха от бурна обич и целувки до кютек, юмруци и доста ревнивост. Раздялата им бе предстояща. Бирмата обаче бързо се окопити и се трансферира на колежка на гласовитата пайнерка - Алисия, до момента в който Преслава дълго време публично бе сама. Е, очевидно към този момент е хваната в крачка, а в леглото й се подвизава нов паралия - Павел Лазаров. Как ще се развият връзките им, следва да разберем.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР