Фолкаджийката Ваня, по-известна като жената до диджей Дамян, копира песен

...
Фолкаджийката Ваня, по-известна като жената до диджей Дамян, копира песен
Коментари Харесай

Щилян скочи на Слави и Криско за кражба на песен

Фолкаджийката Ваня, по-известна като дамата до диджей Дамян, копира ария на ретро сътрудника си Щилян. Това сигнализираха пред " България Днес " чалга фенове. Музикални елементи от последното парче на Ваня - " Богиня ", поразително наподобяват на остарялата ромска чалга " Тошка ", която вдигаше ръце и въодушевление преди повече от 20 години.

Меломаните незабавно разпознаха ретро ритмите и възнегодуваха против следващото възкръсване на остарялата ария.

Песента на дуета Слави Трифонов и Криско " Гледай по какъв начин се прави " също е кавър на именитата творба.

" Тошка " е мое авторско парче и беше цялостен шлагер през 90-те, който хората помнят и до през днешния ден. След като излезе дуетът на Слави и Криско, почтено казано, се зарадвах, че моята музика още веднъж е настояща ", съобщи преди време пред " България Днес " Щилян. И добави: " Очаквах Трифонов да ми звънне най-малко от почитание, тъй като се и познаваме. Ясно е, че един лев не съм видял от това, че са заимствали от моята ария. Но можеше Слави да ме предложения най-малко в шоуто си, да ми направи малко реклама и на мен ".

Ретро артистът леко е гневен, че Криско печели пари от парчето му, като го извършва на участия.

При представянето на песента Ваня категорично разгласи, че музиката е на Щилян, с цел да може да се защищити от бъдещи недоразумения. " Това е безусловно креативно изтощение. От една страна, правиш кавър на ария, която е на повече от 20 години, а от друга - някой е направил кавър преди няколко месеца и ти вършиш същото. Няма никакъв смисъл ", разясняват разочаровани чалга меломани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР