Фолк звездата от близкото минало Таня Боева се раздели преди

...
Фолк звездата от близкото минало Таня Боева се раздели преди
Коментари Харесай

Бившият на Таня Боева чака второ дете

Фолк звездата от близкото минало Таня Боева се раздели преди две години по много трагичен метод с дългогодишния си брачен партньор Михаил Бургуджиев. Разводът им беше абсурден, само че ето, че към днешна дата развоя на събитията е повече от противоположен. Музикалният продуцент чака второ дете от младата си другарка Борислава, с която сви фамилно гнездо, откакто се раздели с поп фолк звездата.

Младата брюнетка е с визия на модел и е с 15 години по-млада от Бургуджиев. По специалност е търговски представител в една от огромните компании за произвеждане на пилета, написа "Уикенд ". И сходно на Бургуджиев имала дете от предходна своя връзка. Дъщеря й Рая била по-малка с три години от първородния наследник на композитора – Росен.



Преди време точно някогашният брачен партньор на Боева я изстреля в звездното пространство като певица. Освен че й пишеше шлагерите, дълги години той я придружаваше на всички места като водач и озвучител. Двамата минаваха за едно от най-стабилните фамилии във фолка.

Припомняме, че през 2018-та се разведоха след 18-годишен брак и започнаха война за попечителството над детето им и парите за него. Съдът дефинира Боева да получава прехрана от 400 лв. за сина им. Музикантът пък получи позволение да вижда Росен когато и да е, когато пожелае.



Бившите съпрузи си разделиха и всичко, добито по време на брака. Малко по-късно прясно разведената Таня залюби мускулест младок, връзката им обаче бързо се разпадна, а към днешна дата изпълнителката е с напълно изменена визия и изненадващо от русокоска стана брюнетка. След развода с Бургуджиев кариерата й зацикли, а тя не е представяла нова ария от 2017-та насам, участията й са рехави.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР