Фолк звездата Камелия, която доскоро будеше възхищение с външния си

...
Фолк звездата Камелия, която доскоро будеше възхищение с външния си
Коментари Харесай

Ужас в поп фолка: Камелия му отпусна края, качи 10 кила без ...

Фолк звездата Камелия, която до неотдавна будеше удивление с външния си тип, въпреки че чукна 50-така, се е отдала на угощения през пандемията и е качила цели 10 кг, разкрива в. „ Уикенд “. Чаровната русокоска е изпуснала ситуацията от надзор още през първата карантина предходната година.

Чипровката се застояла у дома и незабелязано наддала цели 10 кила. Разбира се, Камелия няма фотоси в цялостен растеж от дебелия си интервал, само че очевидци издават, че била качила на стомах и ханш и се сдобила с пухкави ръце, а това много я депресирало. Изпълнителката от лекия род се взела в ръце и съумяла да се втали за лятото на 2020 година и по този начин съвсем никой не схванал за качването на килограмите й.

Камелия си направила своя диета, която й помогнала единствено за 40 дни да се втали. Тя изключила всички млечни артикули и месото, а на всеки две седмици гладувала по 24 часа. Единственото, което си разрешавала, било вода и 2 чаши ментов чай без захар.

Напълняването на фолкфурията може да се види за броени секунди във кино лентата „ Голата истина за група Жигули “, в който тя взе участие и в част от фрагментите ясно си проличава заобленият стомах на русокоската.

Напоследък Камелия нашумя с ринопластиката, която си направи. Според почитателите чипият нос, който е добила, е лишил от чара й.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР