Фолк звездата Деси Слава шокира всички с признанието, че й

...
Фолк звездата Деси Слава шокира всички с признанието, че й
Коментари Харесай

Деси Слава: Самолекувам се от коронавируса

Фолк звездата Деси Слава шокира всички с признанието, че й се постанова да се самолекува, откакто стана ясно, че и тя както колежката й Галена имат ковид. "Никой не е звънял, с цел да ме ревизира или направлява по какъв начин да се церя. Отдавам го на това, че сега има доста повишена броя на заболелите от Covid-19, а моят случай не е чак толкоз стеснителен ", изясни в телефонно изявление за "На кафе " русокоската. Тя обаче е изолирана и съблюдава карантината си до 14 дни.

Преди няколко дни стана ясно, че и Деси е измежду родните известни лица, които се борят с подлата болест. Певицата се е самоизолирала сама, защото от околните й никой не е с позитивен тест. "Чувствам се добре, дори всевъзможни признаци отминаха. В началото и моите признаци бяха като тези на Галена. След като прочетох какво е споделила тя, се замислих че и аз мога да имам ковид. До тогава не знаех, че част от симптоматиката са главоболие, загуба на подушване и усет. Слава Богу при мен нямаше никаква температура, в нито един миг не се появи ", описа още пред Гала тя.

Сексапилната фолк дива описа, че главоболието, което е имала е било извънредно неприятно. "Почти не ми помагаше парацетемол. Преди това бях пила прахчета, минаваше ми за час и по-късно отново отначало. Така бях 3-4 дни до момента в който отшуми главоболието ", обясни още Деси.

Пайнерката не подозира от къде може да е заболяла. Възможно е да е от присъединяване, само че и от средата, в която се движи. "Имам възприятието,че някой непрекъснато ме дебне... Психически е доста неприятно. От доста места може да се хване, нямам концепция от къде е. Със сигурност и аз бях по участия ", сподели звездата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР