Фолк певицата Татяна отпразнува рождения си ден в най-скъпия хотел

...
Фолк певицата Татяна отпразнува рождения си ден в най-скъпия хотел
Коментари Харесай

Фолк певицата Татяна беше изненадана приятно от любимия...

Фолк певицата Татяна отпразнува рождения си ден в най-скъпия хотел във Виена - Парк Хаят, където нощувката е 3500 лв.. Изпълнителката бе дружно с обичания мъж до себе си, който съумя да я изненада в празничния ден, освен това няколко пъти.

101 рози и дом, декориран с дузина бели балони, посрещнаха Татяна в празничния ден, а тя едвам сдържаше сълзите си от наслада. За случая певицата бе избрала моден тоалет от най-новата сбирка на знаменит бранд, а почитателите в обществените мрежи станаха очевидци на този паметен миг с помощта на няколко видеа.

Освен 101 рози, обичаният мъж на Татяна подари чисто нов автомобил. Возилото е Волво XC 60 и е известно с това, че е най-сигурната кола в света, както и че беше определено за Световен автомобил за 2018 година

В австрийската столица Татяна ​посети бутика на Филип Плейн. За всички почитатели на марковата мода е известно, че точно във Виена световноизвестният дизайнер показва първо новите си сбирки.

Изпълнителката излезе от магазина, облечена от горе до долу с тоалет на Филип Плейн, съгласуван с стилните трендове на лято 2019 година А топ визията <210> беше приключена с бяла чанта, носеща мечтаното лого PP.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР