Фолк певицата Соня Немска зарадва почитателите си с фото, на

...
Фолк певицата Соня Немска зарадва почитателите си с фото, на
Коментари Харесай

Легендарна фолк ветеранка се пусна по розови гащички! Вижте ГОРЕЩА СНИМКА на бившата жена на Янко Ваташки

Фолк певицата Соня Немска зарадва феновете си с фото, на което театралничи в розов бански, видя HotArena.

Оскъдното горнище обилно разкрива силиконовите бомби на чалгаджийката. Певицата, която е по-популярна с драмите в персоналния си живот, в сравнение с с песните си, наподобява възхитително за своите 36 години. Макар че е майка на 15-годишна щерка, Соня може да засенчи много млади момичет а с плоския си стомах и стройни крайници. Дали към днешна дата в живота на Немска има нов мъж е мистерия, както по този начин и кой е правил въпросната фотография.

Баща на щерка й Рая е небезизвестният Янко Ваташки – Лудия. След поредност кавги Соня се раздели с него и се залюби с брадъра Денислав. Историите и панаирите в този интервал от живота на Соня се трансфораха в централна тематика за жълтите медии.

„ Аз направих доста жертви за него, когато влязох в „ Биг Брадър “, унизих се обществено. Но имах вяра в това момче. Надявах се, че тази обич ще премине и на друго равнище, смятах, че ще бъдем семейство. Не ми се искаше да го напущам даже след цирковете в „ Биг Брадър “, споделя преди време Соня Немска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР