Фолк певицата промени портфолиото си в Инстаграм, където обичайно пуска

...
Фолк певицата промени портфолиото си в Инстаграм, където обичайно пуска
Коментари Харесай

Майката на Мария награби зетя

Фолк певицата промени портфолиото си в Инстаграм, където всекидневно пуска свои фотоси или такива с възлюбения й Мирослав. Този път обаче тя заложи на кадър, на който е майка й Йорданка, а пикантното е топлата й прегръдка със брачен партньор номер 3 Мирослав Соколов.

„ На посетители на мами. Обичам ви “, написа пайнерката. " Тъщата знае от кое място идват парите. Гледа го както се гледа зареден банкомат " - разясняват в обществените мрежи занимателния кадър. Йорданка наподобява сносно за своите над 60 години, комплимент, който родителката постоянно получава.
Реклама

Мама Йори, както я назовава Мария, е цялостен живот на издръжката на наследницата си. Тя не работи от над 20 години, само че пък в никакъв случай не е без прическа, скъпи облекла и обувки, които нормално идват от парите на зетьовете й. Йорданка постоянно живее в къщите на мъжете на Мара Отварачката, тъй като е неизменима част от звездната си наследница и не се дели от нея. Очевидно обаче с новия й брачен партньор, нещата не са по този метод, само че пък това не пречи да имат прелестни връзки.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР