Фолк певицата Преслава предпочете друга компания за поредното си екзотично

...
Фолк певицата Преслава предпочете друга компания за поредното си екзотично
Коментари Харесай

Преслава смени Коцето и Софка

Фолк певицата Преслава избра друга компания за следващото си екзотично странствуване, видя HotNews. След като преди няколко месеца щурмува Малдивите с Константин, Софи Маринова и сина й Лоренцо, добричлийката се впусна в нови завършения с друга компания. Този път Преси е на отмора в Тайланд с непознати на обществото дами.

Изпълнителката на "Ако на следващия ден ме губиш " се е лишила от компанията на старите си приятели. Тя е отпътувала за Тайланд с Паола и две свои приятелки и детето на една от тях, излиза наяве от сторитата, които разгласява в обществената мрежа. Дали повода да пътува с други е липса на опция при Коцето и Софка е въпрос, на който единствено те могат да отговорят. Също по този начин има възможност и звездата да е припознала друго в звездните си приятелки и сентенцията "за да опознаеш индивида до себе си, пътувай с него ".

Прави усещане, че в случай че до преди пандемията, Преслава най-вече се отдаваше на работа, то в този момент тя не пропуща да се поглези с пътувания в чужбита. При това колкото по-далечна дестинация - толкоз по-добре.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР