Фолк певицата Емилия шашна зрителите с тоалет, който обаче не

...
Фолк певицата Емилия шашна зрителите с тоалет, който обаче не
Коментари Харесай

Емилия шокира с тоалет

Фолк певицата Емилия шашна феновете с тоалет, който обаче не беше съответен за изявата й в пладнешки блок като "На кафе ". С бухналата рокля, пайнерката можеше да се котира в някой от идващите си видеоклипове, само че явно задачата е била да се покаже в театрална екстравагантна визия.

"Това е рокля за аления килим или за фотосите на някой видеоклип. Но явно Емито не разграничава верните моменти, когато би трябвало да си облечен по този начин ", разясниха изявата й при Гала.



Емилия очевидно е не запомнила годините, когато носеше много по-адекватни по отношение на случая роклички, въпреки скромни и неособено скъпи. Напъните обаче да бъде шармантна и екстравагантна провокират комични асоциации, а неналичието на съответно решение от стилист си личи.



"Ако след Гала е на детски рожден ден - ще я разберем! Но уви тя просто се пробва да бъде като Галена ", порицаха я попфолк почитатели. От известно време насам тези съпоставения много постоянно нападат нежната някогашна русокоска. Едва ли е прелестно да те съпоставят непрекъснато с друга колежка, само че очевидно за Емилия няма проблем.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР