Фолк певицата Емилия измести колежката си Галена и плеймейтката Николета

...
Фолк певицата Емилия измести колежката си Галена и плеймейтката Николета
Коментари Харесай

Емилия отвя Галена и Ни Ло

Фолк певицата Емилия измести колежката си Галена и плеймейтката Николета Лозанова от ВИП ложето на Филип Плейн. Дизайнерът към този момент работи извънредно с русокоската от всички български звезди и по този начин тя има привилегията да носи най-лимитираните му дизайнерски сбирки.

За новата колаборация стана ясно от Инстаграм профила на Емилия. Изпълнителката на "Пайнер " е разгласила малко видео, на което се виждат единствено крайници и брутални ботуши, задачите обсипани с искра. Кадрите са част от идния нов план на звездата, който е с хитмейкърът Кости и изпълнителят Флорин Салам от Румъния. Напоследък родната дива се е амбицирала да прави интернационалните планове, с цел да се наложи и отвън рамките на България. И посредством този метод тя се пробва да детронира номер 1 в попфолка - Галена, с която постоянно я съпоставят и упрекват, че имитира.

Тези дни певицата изненада почитателите си, като деактивира цялото наличие на профила си в Инстаграм. Към момента обстановката е същата, само се вижда каченото от през днешния ден видео като анонс на идния видеоклип с Кости и Флорин.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР