Фолк певицата Емилия измести колежката си Галена и плеймейтката Николета

Фолк певицата Емилия измести колежката си Галена и плеймейтката Николета ...

Емилия отвя Галена и Ни Ло


Фолк певицата Емилия измести колежката си Галена и плеймейтката Николета Лозанова от ВИП ложето на Филип Плейн. Дизайнерът вече работи ексклузивно с блондинката от всички български знаменитости и така тя има привилегията да носи най-лимитираните му дизайнерски колекции.

За новата колаборация стана ясно от Инстаграм профила на Емилия. Изпълнителката на "Пайнер" е публикувала кратко видео, на което се виждат само крака и брутални ботуши, целите обсипани с блясък. Кадрите са част от предстоящия нов проект на звездата, който е с хитмейкърът Кости и изпълнителят Флорин Салам от Румъния. Напоследък родната дива се е амбицирала да прави международни проекти, за да се наложи и извън пределите на България. И чрез този начин тя се опитва да детронира номер 1 в попфолка - Галена, с която често я сравняват и обвиняват, че имитира.

Тези дни певицата изненада феновете си, като деактивира цялото съдържание на профила си в Инстаграм. Към момента ситуацията е същата, единствено се вижда каченото от днес видео като анонс на предстоящия видеоклип с Кости и Флорин.


Източник: hotnews.bg