Фолк певицата Емилия и почернения бизнесмен Жорж Башур се ожениха

...
Фолк певицата Емилия и почернения бизнесмен Жорж Башур се ожениха
Коментари Харесай

Първо в HotNews! Емилия се омъжи за Башур

Фолк певицата Емилия и почернения предприемач Жорж Башур се ожениха тихомълком, научи първо HotNews. Двойката се е врекла във безконечна честност без доста звук и празненство по обясними аргументи - неотдавна обичаният й загуби първородния си наследник Феди в тежка злополука. Въпреки спекулациите, че след този случай ангелогласната русокоска и предприемача ще се разделят, те направиха тъкмо противоположното и стигнаха до олтара.

Преди броени минути Жорж и Емилия смениха фамилния си статус във Facebook надлежно на "Женен " и "Омъжена ", като певицата промени и семейството си на Башур. Това е повече от ясно за случилото се сред тях. Двамата са подписали в брачното най-вероятно през днешния ден по-рано, защото през вчерашния ден звездата на "Пайнер " имаше присъединяване. Между прочее напоследък певицата е затрупана от задължения и съвсем няма седмица без клубни изяви. Преди да се върне на работа, тя дълго време отхвърляше каквито и да било участия и беше компактно до Башур в извънредно сложния за него миг.

В същото време направи усещане, че Жорж Башур побеля и остаря за една нощ след ужасяващата злополука, при която умря сина му Феди. Отчаяният родител качи преди дни своя фотография с изпълнителката, на която ясно се вижда бялата му брада. Въпреки голямата болежка, двамата влюбени са по-близки от всеки път и не инцидентно са взели решение да озаконят връзката си, което станало непринудено, настояват близки до тях.



Милион и половина пък са гледали последната й ария „ Завинаги “ единствено в един от каналите за видеосподеляне. Засега тя изрично отхвърля поканите за изявленията или даже изказване, с които я бомбардират от всякъде, като изяснява, че още не е подготвена да приказва пред цяла България за драмата, белязала живота й и този на Башур.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР