Фолк певицата Екстра Нина попадна в капан в Турция. Изпълнителката

...
Фолк певицата Екстра Нина попадна в капан в Турция. Изпълнителката
Коментари Харесай

Екстра Нина в капан в Турция

Фолк певицата Екстра Нина попадна в капан в Турция. Изпълнителката от няколко години живее в южната ни съседка и развива ресторантьорски бизнес там, научи HotArеna.


Звездата призна, че е мощно обезпокоена, както за околните си, по този начин и за бизнеса. Но най-вече я тормози обстоятелството, че не може да види майка си и родителите си.

Певицата, която към момента е в редиците на „ Пайнер ”, от края на предходната година върти ресторант в Истанбул. Заведението се намира в четиризвезден хотел на пъпа на града, наоколо до добре познатата Синя Джамия.

Заведението таман потръгнало добре, когато поради ковид било затворено. По тази причина бизнесът на Екстра Нина сега затъва, а тя не знае дали изобщо ще успее да го възобнови.

Загубата на пари напълно не е единственото, което тревожи певицата. Тя е мощно обезпокоена за майка си, която е във Варна, написа " България през днешния ден ".

„ В капан съм! Не бих желала да пътувам до Варна сега и да пренеса неща, за което не знам, на майка ми.

Имам и някакви подозрения, че съм изкарала нещо през зимата, без да знам, че е ковид ”, споделя изпълнителката пред другари.

За да разведри настроението си, Екстра Нина е боядисала и обзавела стаята си в розово. Кукленският цвят оказва помощ на изпълнителката да подреди мислите си и да се освободи от отрицателното въодушевление.

Певицата, която най-вече извършва национални песни, няма мъж до себе си сега. Въпреки че й приписват връзка с доста по-младия й сътрудник Адил.

Двамата имат няколко сполучливи дуета, а Нина един път призна, че е влюбена в 20 години по-млад от нея мъж. Но тя не пожела да посочи, дали става въпрос за Адил, или за някой различен.

Единствено е несъмнено, че към днешна дата русокоската живее сама в Истанбул.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР