Фолк певицата Джина Стоеване не успя да възобнови приятелството си

...
Фолк певицата Джина Стоеване не успя да възобнови приятелството си
Коментари Харесай

Колеги отлюспиха Джина заради бившия й

Фолк певицата Джина Стоеване не съумя да възобнови другарството си с множеството си сътрудници, с които се скара поради някогашния си мъж.

В края на предходната година Григор налетя на пердах и замери с чаша Джордан по време на празненството за рождения ден на сина на Деси Слава. Присъствали на събитието настояват, че половинката на Джина се държал извънредно надменно и невъзпитано. Деси Слава и Джордан споделят, че са не запомнили случката и за нея не е отговорна Джина, само че все пак се отдръпнали от нея, написа „ Галерия “.

Стоева не комуникира към този момент и с дългогодишната си другарка Емануела, още веднъж поради някогашния си, който е татко на щерка й. Запознати описват, че дълги години Емануела и Джина били съседки, само че първата се видяла в знамение поради невъзпитаното държание на Григор. Чашата преляла, когато един ден Емануела намерила колата си надрана и със спукани гуми, въпреки че била в подземния гараж на кооперацията. Певицата по този начин и не показала отговорния за действието, само че предпочела да се изнесе от блока.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР