Фолк певицата Алисия за пореден път показа своето неуважение към

...
Фолк певицата Алисия за пореден път показа своето неуважение към
Коментари Харесай

Алисия изправи на нокти общински концерт

Фолк певицата Алисия за следващ път сподели своето пренебрежение към публиката, с помощта на която стана известна. Изпълнителката на "Ара мюзик " изправи на нокти цялата община Доспат с арогантното си държание и несъблюдение на контракта.

Вакарелската звезда бе поканена да закрие първия концерт от тридневния събор на община Доспат. Организаторите се бяха постарали да създадат един паметен празник на своите съграждани и всичко течеше като без спънки, до момента в който не пристигна редът на Алисия, написа Блиц.

Програмата стартира малко след 18 часа, където водещата Елизабет Методиева разгласи един от най-известните оркестри в този край - национално забавление с орк. "Панчо Иванов ". Музикантите събраха пред сцената огромна навалица от хора, които незабавно започнаха да извиват дълги и кръшни хора. След тях на сцената се качи всеобщата фаворитка Николина Чакърдъкова и нейният отбор. Певицата от Гоце Делчев трябваше да завърши своето присъединяване малко след 22 часа. Но се наложи да продължи, до момента в който се появи гвоздеят на вечерта - Алисия. Оказа се, че изпълнителката на "Имаме ли връзка " има проблем с автомобила си и е в Стара Загора.

Николина продължи да пее с цялостен час от горната страна и най-после сподели на микрофона: "Явно Алисия е спукала две гуми ", съмнявайки се и тя в истиността с повредата на колата на колежката си. След като удължи програмата си с близо час, по-късно на сцената се качиха още веднъж орк. "Панчо Иванов ", с цел да прикрият отсъствието на Алисия.

С час и половина забавяне тя се появи на събора с неуместно за празник облекло - дънки и потник. Повярвалата си певица не счете за належащо да сервира извинения на уредниците и публиката, а диретно стартира да реди дуетните си песни, защото независими шлагери съвсем няма. Наглостта й мина всевъзможни граници, откакто реши да пее едвам 40 минути и да слезе от сцената. По контракт всички реализатори имат ангажимент за час и половина. В следствие се разбра, че била поела и различен ангажимент и трябвало да потегля, само че това го оповестява на уредниците при приключен факт.

От общината обявиха, че са извънредно разочаровани от нея и за нищо на света не биха я викнали още веднъж. Съборът в Доспат се организира за 33 следващ път и в цялата история не са срещали сходно пренебрежително държание от гост-изпълнител. А доколкото ни е известно, това не е първата сходна демонстрация на самозабравилата се певица.

Тази година жителите на града имат двоен мотив за празник - с изключение на обичайния събор, в този момент се навършват и 45 години от оповестяването на Доспат за град. На 17 август е гвоздеят на веселието, където през целия ден на сцената ще кипи живот с съществуването на доста известни реализатори от разнообразни жанрове. На сцената ще се качат националният реализатор Иван Дяков, Радостина Паньова, трио Сопрано и огромната изненада на вечерта - сръбската легенда Миле Китич.

На идващия ден е закриването на събора с присъединяване на националната звезда от "Пайнер " Росица Пейчева и локални национални реализатори.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР