Фолк певица Дебора роди преди броени часове. За щастливото събитие

...
Фолк певица Дебора роди преди броени часове. За щастливото събитие
Коментари Харесай

Фолкът не честити на Дебора първия син

Фолк певица Дебора роди преди броени часове. За щастливото събитие заяви самата тя в Instagram със фотография, на която се вижда нейната ръка, закичена със синя гривна. "Днес 13.02 в 08:58ч се появи на бял свят моето ангелче Самуил! Не мога да опиша какъв брой съм щастлива ", написа към фотото изпълнителката, която всички помнят от спорното й поведение в Биг Брадър. Това написа певицата на персоналния си профил в обществената мрежа.



След като заяви за щастливото събитие, последваха десетки мнения с пожелания и честитки за първородната рожба на Дебора, само че такива от нейни сътрудници съвсем липсват. Само Крум към този момент се е отчел с поздравления, като не е пропуснал да похвали избора на име за бебето. Липсват и поздравления от останалите участници в риалити предаването. Изпълнителката на „ На пръсти “ подари със наследник български предприемач, открил се в Германия. Той се занимава със строителство, а във връзка идното включване от щъркела, подарил на обичаната си пицария. Той е и повода певицата да прекарва повече време зад граница. Певицата е безапелационна, че макар майчинството не има намерение да се отдръпва от сцената за дълго.

Дебора влезе с гръм и тропот под светлините на прожекторите предходната година, откакто се напи крепко още в първия ден „ Биг Брадър: Most Wanted”. Само ден, откакто напусна наложително шоуто поради изречени хули, тя стана жертва на побой, а скоро по-късно влезе и в болница, с цел да лекува паник офанзиви.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР