Фолк певецът Милко Калайджиев се е намерил приятно занимание докато

...
Фолк певецът Милко Калайджиев се е намерил приятно занимание докато
Коментари Харесай

Милко Калайджиев се барикадира на село, храни патици

Фолк артистът Милко Калайджиев се е намерил прелестно занятие до момента в който тече карантината и той би трябвало да стои у дома, видя HotArena.

Вместо да се затвори в някой апартамент, мустакът на републиката избира да прекарва изолацията на язовира си, който се намира покрай свиленградското село Мезек. Калайждиев обаче не лови риба по през целия ден, а работи. В язовира му има патици, които той храни всекидневно. 

Певецът призовата хората да последват образеца му и да отидат в някое българско село, където възможностите да се заразят са доста по-малки. Той не крие, че също е обиден от изключителното състояние, в което се намира страната. М илко освен, че няма участия, само че и всички бизнеси, с които се занимава фамилията му, са блокирани. Заведението на жена му в Свиленград от дълго време е затворило, поради което тя е освободила 12 души. На язовира потокът от хората е секнал. Къщата за посетители също не може да действа, а разноските си вървят. 

Затова и Калайджиев поучава хората да си намерят някаква надомна работа, която да им носи най-малко малко доходи. " Коронавирусът ще отмине, би трябвало да сме готови за времето по-късно, когато ще имаме потребност от пари ", поучава изпълнителят. Той прецизно съблюдава рекомендациите да не се вижда с околните си и поддържа връзка с майка си, вуйна си и брат си единствено по телефона, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР