Фолк певецът Константин не остана по-назад от колежките си и

...
Фолк певецът Константин не остана по-назад от колежките си и
Коментари Харесай

И Коцето избяга на топло

Фолк артистът Константин не остана по-назад от колежките си и отпътува за далечна, само че топла дестинация, видя HotNews. За екзотичните си прекарвания той разкри с задоволително сторита в Инстаграм профила си. От тях излиза наяве, че компания му вършат неговата половинка Надя и още няколко дами. Изпълнителят притегли внимание и с ексцентричните си слънчеви очила, които криеха сенките под очите му.



Къде тъкмо отмаря компанията обаче остава незнайно. Според някои това са Малдивите, само че други от феновете му са безапелационни, че е Занзибар - в последно време изключително настояща дестинация за отмора от родните ВИП-ове.



Фолкаджията не е взел със себе си Фънки, с който по принцип са дружно на всички места в последната година. Но пък женско внимание не му липсва, тъй като е със брачната половинка си Надя и още няколко дами, които най-вероятно са нейни приятелки. Певецът е решил да си отпочине уместно, още повече че скоро работните му задължения ще набъбнат, откакто от април отворят и чалга клубовете.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР