Фолк певецът Галин дотегна на зрителите на „Мармалад“, забеляза Secret.bg.

...
Фолк певецът Галин дотегна на зрителите на „Мармалад“, забеляза Secret.bg.
Коментари Харесай

Омала! Галин Не Излиза От Студиото На „мармалад“

Фолк артистът Галин дотегна на феновете на „Мармалад“, видя Secret.bg. Изпълнителят се появи в предаването за прощален път преди дни, само че този път с Гери-Никол.

Верните почитатели на предаването подвигнаха ръце от непрекъснатата му поява в ефира на продукцията. Мнозина от тях заподозряха, че водещият Иво Аръков и Галин са много близки и точно на това се дължи непрекъснатото наличие на добричлията в студиото.

Освен с Гери-Никол, Галин е взел участие и с колежката си Алисия, както и с бизнесдамата Ваня Червенкова. Именно в „Мармалад“ за първи път сподели личния си апартамент, а в ролята на гид тогава се прояви Аръков.

След промотирането на нов музикален план преди месеци артистът даде изявление още веднъж за същото предаване, само че тогава не в студиото, а в спа център.

Редовните изяви на Галин в „Мармалад“ провокират и вътрешен протест и злоба измежду сътрудниците му, които не могат да се доредят за присъединяване, още повече, че това е единственото предаване в бТВ, в което може да гостува представител на чалгата. Припомняме, че е обществена загадка възбраната за фолк музика в частната медия.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР