Фолк певецът Фики Стораро върти любовница, нищо че през изминалата

...
Фолк певецът Фики Стораро върти любовница, нищо че през изминалата
Коментари Харесай

Любовницата на Фики е разкрита

Фолк артистът Фики Стораро върти държанка, нищо че през миналата година се ожени и брачната половинка му го подари с правоприемник. HotNews разбра от достоверни източници, че изпълнителя на "Пайнер " се среща скрито с близначката Владислава Димитрова, която нашумя със сестра си Алекс, откакто пяха на сцената на "Х-Фактор " през 2013 година.

Половинката на Фики - Гюлджан била наясно за забешките му, само че мълчала и преглъщала всичко. Още преди да се вземат, тя добре знаела, че на чалгаджията са му слаби ангелите. Но в името на всичко да върви добре, предпочитала да мълчи и да преглъща изневерите на плейбоя.



"Крушата не пада по надалеч от дървото. Какъвто бащата на Фики, подобен и сина му ", разясняват в чалга средите. За фолк ветерана Тони Стораро е общоизвестно, че е вкарал в леглото си доста от колежките си и освен от тях. За връзките му със Софи Маринова се разнасят митове и освен. На Стораро-старши му се носи славата на огромен сваляч и доста дами, които го познават от близко, настояват че той с лекост ги омайва. Неговата жена Валя също живеела с мисълта за изневерите му години наред. Стискала зъби и мълчала, защото знаела, че няма какво да направи, с цел да избегне това, а въпреки всичко желае да запази фамилните полезности.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР