Фолк певецът Азис знае как да провокира. Изпълнителят за пореден

...
Фолк певецът Азис знае как да провокира. Изпълнителят за пореден
Коментари Харесай

Азис сподели ваната си с мъж

Фолк артистът Азис знае по какъв начин да предизвика. Изпълнителят за следващ път показва скандално държание, като си пусна фотография с мъж във ваната.

Повод за фотосесията е рожденият ден на фотографа Георги Малев. Който в действителност е и индивидът във ваната, написа „ България днес”.

"Честит рожден ден! Ти променяш животи, ориси и хора! Снимаш по този начин, като че ли рисуваш картини. Душата ти е чиста като божествен залив, на който човешки крайник не е стъпвал. Очите ти са синя пропаст, която гълтам окончателно. Доброто ти сърце е сърце на дете, което малко хора ще схванат. Обичам те! Не се променяй ", написа трогателно Азис.

Това е същински другар.

View this post on Instagram
Happy Birthday @georgi_malev Ти променяш животи,съдби и хора! Снимаш по този начин като че ли рисуваш картини. Душата ти е чиста като божествен залив,на който човешки крайник не е стъпвал.Очите ти са синя пропаст,която гълтам окончателно.Доброто ти сърце е сърце на дете,което малко хора ще схванат. Обичам те! Не се променяй! #azis #azisnewinsta #azisarmy #azismania #азис #bestfriends

A post shared by Azis Online (@azis_online_new) on Aug 20, 2019 at 1:28am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР