Фолк певецът Азис се чувствал адски самотен, защото от известно

...
Фолк певецът Азис се чувствал адски самотен, защото от известно
Коментари Харесай

Азис си търси нов мъж

Фолк артистът Азис се чувствал пъклен уединен, тъй като от известно време насам е без гадже. Дългогодишната му връзка с мъж, който не показваше образно, а представяше просто като Велизар към този момент не е част от живота му, научи HotNews от сигурни източници.

Именно заради тази причина екстравагантната звезда се е впуснала в търсене на нова тръпка. Неотдавна изпълнителят на "Хабиби " бил видян в столичен гей клуб да оглежда момчета. Той дошъл в компания от няколко души, един от които бил охранител и бдял над сигурността му. "Васко стоеше прав от самото начало и оглеждаше от високо мъжете. Заглеждаше се повече по мъжествени с бради, което му е култ ", разясниха от обкръжението му.

Певецът стоял като дънер, само че в това време не отказал да се снима с фенове, които щом го видели незабавно поискали да се увековечат в кадър с него. През цялата вечер изпълнителят показал мъжкарско държание, което от известно време му е фикс концепция. "Явно комплексите от предишното на Азис го тресат. Това да се прави на батка не му отива, още повече че интервала му с токчетата беше най-силен и запаметяващ се в цялата му кариера ", установяваха присъстващи в клуба.



Отива ли му на Азис да се прави на батка?
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР