Фолк наследниците се увеличиха, след като култова фолк звезда се

...
Фолк наследниците се увеличиха, след като култова фолк звезда се
Коментари Харесай

Култова фолк звезда стана майка за първи път

Фолк наследниците се усилиха, откакто паметна фолк звезда се причисли в тима на майките. Тя от години искаше да я сполети това благополучие, само че го изпита една година преди да навърши 40-те.

Бебето е от мъжки пол, а пайнерката загатва таткото на мъника, само че изрично отхвърля да назове неговото име.

На 8 август фолк певицата Яница е станала майка. Самата тя разгласи богатствата новина в Инстаграм, а малко по-късно стана ясно, че е избрала детето й да носи името Преслав.



“Много съм щастлива, че към този момент съм майка. Синът ни се роди на 8 август и с татко му избрахме за него името Преслав.”, разчувствана показа Яница. – “Съвсем скоро, на 15 август Преслав ще има имен ден и имаме вяра, че Богородица ще го пази и закриля през целия му живот. Благодаря на екипа на доктор Константин Ташков от МБАЛ “Надежда” за грижите и всеотдайността към мен и Преслав…”

Яница и бебето напълно скоро ще се приберат у дома, където ги чака гордият баща. Певицата се надява бързо да се възвърне след раждането и да не бъде надалеч датата, когато ще се завърне на клубната сцена. За това свое завръщане Яница приготвя нова ария и видеоклип, с които да изненада прелестно многочислените фенове на поп-фолка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР